Колумбия – Англия: прогноза „2“

Колумбия и Англия ще премерят сили на стадион Спартак в град Москва във вторник от 21:00. Това е последната среща от осминафиналите на Световното първенство в Русия 2018 и ще бъде предавана директно по БНТ 1 HD.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Колумбия се класира на 1-во място в група Н с актив от 6 точки. Отбора загуби от Япония, но след това записа победа над Полша и труден успех срещу Сенегал с 1:0 за да достигне до тази фаза на турнира. Южноамериканците не се намират в най-добрата си форма, а контузията на Хамес Родригес в последния двубой може да го остави извън терена или няма да е на 100% възстановен. Добрата новина за Хосе Пекерман е, че капитана Радамел Фалкао ще играе и ще опита да класира тима си на 1/4-финалите.

Англия завърши на 2-ра позиция след Белгия в група G с актив от 6 точки. Трите лъва с лекота победиха Тунис и Панама, като отбелязаха осем гола в тези два сблъсъка. Срещу Червените дяволи, Гарет Саутгейт направи много смени и даде почивка на повечето титуляри. По този начин след поражението попаднаха в доста по-лесен поток, а и сега ще излязат с най-доброто, с което разполагат, като нямат проблеми с контузии и наказани футболисти.

Победителят в двубоя ще се изправи срещу победителя в сблъсъка между Швеция и Швейцария, така че четвъртфинала ще бъде по-лесен. Очакваме и двата отбора да се разпишат и Англия да победи Колумбия в редовното време, както и над 2.5 гола.

1) Бетфеър:   2,15

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *