Ливърпул – Манчестър Сити: прогноза „2“

Ливърпул приема Манчестър Сити на стадион Анфийлд в сряда от 21:45. Това е първата четвъртфинална среща в Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Ливърпул заема 3-то място с актив от 66 точки в английската Висша Лига и със сигурност ще играе в Шампионска Лига и през следващия сезон. Червените разгромиха Порто в осминафиналите на турнира с 5:0 и то в гостуване, като Салах и Фирмино са основните реализатори на тима. Ливърпул има едва едно поражение от двадесет и три домакински срещи през този сезон и също така победи Сити с 4:3 през януари, така че Юрген Клоп ще се бори за успех на Анфийлд.

Манчестър Сити от друга страна има най-силния си сезон в своята история. Гражданите са шампион в Англия с 27 победи, 3 равенства и едва 1 загуба до този момент. Отбора спечели купата на Лигата срещу Арсенал с 3:0 и има шанс да направи първия си требъл. Сити записа четири поредни победи в гостувания във всички турнири с общ резултат 11:1, като не доусна нито един гол в три от тях.

Имайки предвид головите трилъри, които двата отбора ни показаха в последните си три сблъсъка и факта, че играят нападателно и се намират в отлична форма предразполага за нов високорезултатен двубой. Очакваме Манчестър Сити все пак да вземе успеха и в двете срещи и да се класира за полуфинала на Шампионска Лига.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *