Арсенал – Атлетико Мадрид: прогноза „1“

Арсенал приема Атлетико Мадрид на стадион Емирейтс в Лондон, Англия. Двубоят между двата тима е на 26 април в четвъртък от 22:05. Това е първата среща от общо две в полуфиналите на Лига Европа и ще бъде предавана директно по БНТ 1.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Арсенал значително подобри представянето си в последните двубои във всички турнири и съвсем заслужено е на полуфинал в Лига Европа. Артилеристите отстраниха последователно Остерсунд, Милан и ЦСКА Москва без особени проблеми и сега ще имат домакинско предимство. В английската Висша Лига са на 6-то място, което им гарантира участие в Европа и през следващия сезон, затова ще се концентрират изцяло върху този мач. Отбора е с шест поредни домакински успеха, като са отбелязали три или повече голове в тези сблъсъци.

Атлетико Мадрид също се радва на успешен сезон до този момент. Дюшекчиите победиха Копенхаген и Локомотив Москва с лекота, но в четвъртфинала със Спортинг Лисабон допуснаха едно поражение и играха много слабо далече от дома. Отбора има едва една победа, едно равенство и три загуби в последните си пет гостувания във всички турнири, като не са успели да се разпишат в две последователни.

Изглежда домакинското предимсвто на Арсенал идва в най-подходящия момент, когато гостите играят колебливо далече от Висенте Калдерон. Очакваме победа за домакините и под 2.5 гола в двубоя.

) Бетфеър:   2,55

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *