Пърт Глори – Сидни: прогноза „2“

Пърт Глори е домакин на Сидни на стадион Пърт Овал в четвъртък от 13:30 на обяд. Мачът е от двадесет и петия кръг на австралийската А-Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук
Пърт Глори се намира на 8-ма позиция от общо десет отбора в австралийската А-Лига с актив от 29 точки след двадесет и четири изиграни мача. Тима има реални шансове да участва в плейофите, като трябва да трупат успехи срещу отбори в долната половина на таблицата. пред собствена публика нямат равенство до този момент и са записали седем успеха и четири загуби с голова разлика 14:13.

Сидни е лидер в класирането с актив от 55 точки. Отбора има преднина от осем точки пред Нюкасъл Джетс и трудно може да бъде изместен. Това разбира се оказва влияние върху временната им форма, но те си остават най-силния тим в лигата. Далече от дома са с най-добра статистика и актив от девет победи, едно равенство и две загуби, като са записали 25 гола и са допуснали едва 7.

Последните шест двубоя между двата отбора завършват с победа за Сидни Фк и то минимум с по 3 гола разлика. Превъзходството им е очевидно и едва ли Пърт Глори ще може да се противопостави и този път. Очакваме победа за гостите и над 2.5 гола в сблъсъка.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *