Слиго Роувърс – Дъндолк: прогноза „2“

Слиго Роувърс е домакин на Дъндолк на стадион Шоуграундс в събота от 21:545 вечерта. Мачът е от осмия кръг на ирландската Висша Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Слиго Роувърс се намира на 8-мо място с актив от 7 точки след шест изиграни мача. Отбора е точно над зоната на изпадащите, въпреки че сезона едва сега започва, но орпеделено ще са замесени в борбата за оцеляване, както бе през изминалата кампания, в която късмета им помогна да останат в елитния ешалон на Ирландия. Тима е най-слабия домакин с три загуби и едва една победа и голова разлика 4:8.

Дъндолк заема 3-та позциия с актив от 12 точки. Отбора е с мач по-малко от своите конкуренти за титлата в лицето на Корк Сити и Шамрок Роувърс и при успех може да се изравни с тях в класирането. Тима се намира в добра спортна форма, като не са допуснали нито един гол до този момент, а са отбелязали десет. Също така имат три победи, три равенства и нула загуби и идеална възможност да запишат първи успех далече от дома.

Класирането и формата и на двата отбора е идентично с това от миналия сезон, а тогава Дъндолк записа два успеха над Слиго Роувърс с 4:0 и едно равенство. Очакваме нова победа за гостите и над 2.5 гола в двубоя.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *