Бърнли – Манчестър Юнайтед: прогноза „2“

Бърнли приема Манчестър Юнайтед на стадион Търф Мур в събота, 20 януари от 17:00. Мачът е от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Бърнли заема 7-ма позиция с актив от 34 точки след двадесет и три изиграни мача. Отличното представяне и добрата форма на отбора са в миналото, като поражението в последния кръг от Кристъл Палас с 1:0 е седмия им пореден двубой без победа. В този период записаха четири поражения и три равенства и са отбелязали едва четири попадения. Въпреки това те бяха сочени като тим, който ще играе в Чемпиъншип през следващия сезон, така че класиране в първата половина на таблицата си е огромен успех.

Манчестър Юнайтед от друга страна са в серия от три поредни победи с общо седем отбелязани гола и нито един допуснат. След първото поражение на Манчестър Сити от Ливърпул сега и разликата е намалена на 12 точки. „Червените дяволи“ са с актив от 50 точки и се намират в добра форма. Отбора е успял да победи в четири от последнтие си пет срещи далече от дома, като и в четирите е отбелязали два или повече голове.

Бърнли няма победа над тим, който се намира в топ 5 на английската Висша Лига и също така имат сериозни проблеми в защита. Очакваме победа за Манчестър Юнайтед и над 2.5 гола в този сблъсък.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *