Уест Хам – Челси: прогноза „2“

Уест Хам приема Челси на Олимпийския стадион в събота от 14:30. Мачът е от шестнадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Уест Хам заема 19-то място с актив от едва 10 точки след петнадесет изиграни мача. Отбора се намира в зоната на изпадащите и няма победа в последнтие си шест двубоя в английската Висша Лига , като са записали четири загуби и две равенства. Чуковете са с най-слабата защита и се намират в много слаба спортна форма, а сега имат две трудни домакинства съответно срещу „сините“ и срещу Арсенал.

Челси се намира на 3-та позиция с актив от 32 точки. Отбора завърши наравно през седмицата с Атлетико Мадрид в Шампионска Лига, което им бе достатъчно за да продължат напред. Тима на Антонио Конте има пет победи, две равенства и нула загуби в последните си седем двубоя във всички турнири. Челси се предстявя отлично срещу тимовете в долната половина на таблицата и ще опита да продължи тази серия.

Въпреки домакинското си предимство Уест Хам трудно може да вземе дори точка. Очакваме  победа за Челси и над 2.5 гола в този сблъсък.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *