Понте Прета – Гремио: прогноза „2“

Понте Прета посреща Гремио на стадион Мойзеш Лукарели в сряда, 08 ноември от 23:30 вечерта. Мачът е от тридесет и третия кръг на бразилската Серия А.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Домакините се намират в зоната на изпадащите с актив от 35 точки след тридесет и два изиграни мача. При оставащи шест двубоя до края на сезона, Понте Прета има реален шанс да се спаси от изпадане, тъй като от петнадесета до деветнадесета разликата е едва 3 точки. Тима играе много по-добре пред собствена публика, откъдето идват и повечето им победи, но в този сблъсък ще имат проблеми с контузени и наказани футболисти.

Гремио има отличен сезон засега, като се има предвид, че в бразилската Серия А има пет тима, които заслужават титлата и те са един от тях. Отбора заема 3-та позивия с 54 точки и въпреки че лидера Коринтианс има комфортна преднина, напоследък играят слабо и определено могат да бъдат изместени. Тима се представя добре в гостуванията си, като по статистика са в топ 3 и са успели да отбележат най-много голове.

И двата отбора имат нужда от победата, но едните се борят за оцеляване, а другите за титлата. Очакваме по-добрия тима на Гремио да победи Понте Прета и под 2.5 гола в този двубой.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *