Уотфорд – Манчестър Сити: прогноза „2/2“

Уотфорд приема Манчестър Сити на Викеръдж Роуд в събота от 17:00. Мачът е от петия кръг на английската Висша лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Уотфорд се намира на 4-та позиция след четири изиграни сблъсъка и е с актив от осем точки. Отбора записа две равенства и две победи до този момент, като единствения сериозен опонент бе Ливърпул. Срещата завърши при резултат 3:3, като стършелите имаха късмет и отбелязаха в добавеното време. През изминалата кампания тима имаше сериозни пробели и едва успя да се измъкне от зоната на изпадащите, но под ръководството на бившия треньор на Хъл Сити, Марко Силва клуба се радва на най-доброто начало на сезон от доста ввреме насам.

Манчестър Сити заема 2-ро място с актив от десет точки, колкото има и градския им опонент Манчестър Юнайтед. Двата тима са основните претенденти за титлата, като Сити има предимство според букмейкърите. Небесно Сините са в серия от три поредни победи във всички турнири и са отбелязали единадесет гола, а са допуснали едва един.

И двата тима са в добра форма, но гостите са по-добрия отбор. Очакваме Манчестър Сити да победи Уотфорд и да вземе трите точки, като и двата отбора ще успеят да се разпишат.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *