Манчестър Юнайтед – Базел: прогноза „1/1“

Манчестър Юнайтед приема Базел на стадион Олд Трафорд във вторник от 21:45. Това е първата среща от груповата фаза на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Не пропускайте да вземете 5 лв БЕЗ ДЕПОЗИТ в www.winbet.com за залог или игра в казино. Повече: ТУК.

Манчестър Юнайтед пропусна миналия сезон в Шампионска Лига заради слабото си представяне в английската Висша Лига, но за сметка на това успя да спечели Лига Европа. Така отбора единствения трофей, който не бе печелен до този момент. Жозе Мауриньо подсили тима през лятото, като подписа с Лукаку, Матич и Линдельоф и сега играят повече от добре в първенството. Те са първи с актив от 12 точки, като са отбелязали дванадесет и са допуснали едва пет гола.

Базел от друга страна спечели титлата в швейцарското първенство през изминалата кампания и също така участва в Шампионска Лига. В Европа обаче тима няма особени успехи. Те спечелиха едва две точки в груповата фаза сезон 2016/17, като бяха победени от Арсенал и ПСЖ с лекота, както пред собствена публика, така и далече от дома. Също така нямат победа в турнира от 2015 година.

Разликата в класите на двата отбора е огромна и е в полза на „Червените дяволи“. Очакваме лесна победа за Манчестър Юнайтед над Базел и над 2.5 гола в първия сблъсък от груповата фаза на Шампионска Лига.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *