Спорт Ресифе – Атлетико Гоянензе: прогноза „1“

Спорт Ресифе посреща Атлетико Гоянензе на стадион „Илха до Ротиро“ в петък, 21 юли от 02:00 сутринта. Мачът е от петнадесетия кръг на бразилската Серия А.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Спорт Ресифе заема 8-то място с актив от 21 точки след четиринадесет изиграни мача. Отбора се намира в добра форма и играе нападателен футбол, особено на Илха до Ротиро. Тима има четири победи, две равенства и едва една загуба, като са отбелязали дванадесет и са допуснали седем гола. Спорт Ресифе загуби сблъсъка в предишния кръг от Ботафого с 2:1 и сега ще се опита да се върне на победния път и да зардва своите фенове.

Атлетико Гоянензе от друга страна са на последната 20-та позиция с актив от 8 точки. Отбора има нула победи, едно равенство и цели пет загуби в гостуванията си, като са отбелязали три и са допуснали тринадесет гола до този момент. Те са тима с най-слабо представяне и форма, като едва ли ще успеят да се измъкнат от зоната на изпадащите.

Домакинското предимство и моментната форма са повече от достатъчни за победа на Спорт Ресифе. Очакваме Атлетико Гоянензе да загуби и то с разлика, както и над 2.5 гола в този двубой.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *