Лацио – Интер: прогноза „1“

Лацио посреща Интер на стадион Олимпико в неделя от 21:45. Мачът е от тридесет и седмия кръг на италианската серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Лацио заема 4-то място с актив от 70 точки след тридесет и шест изиграни мача. Отбора няма шансове да измести Наполи от третата позиция, но от друга страна при лош развой на събитията могат да завършат пети. „Римските орли“ загубиха финала за купата на Италия срещу Ювентус през седмицата с 2:0 и сега ще се опитат да се реваншират на своите фенове. В серия А на Олимпико тима има дванадесет победи, две равенства и четири загуби, като са отбелязали тридесет и девет и са допуснали двадесет гола.

Интер се намира на 8-та позиция с 56 точки. Отбора е на четири точки от място даващо право на участие в Лига Европа, но при оставащи две срещи до края на сезона и ужасната форма, в която се намират едва ли ще успеят да изместят АК Милан. Тима е в серия от осем двубоя без победа, като шест от тях са поражения, а другите две равенства.

В дербито на кръга на италианската серия А, Лацио има домакинско предимство и се намира в много по-добра моментна форма от Интер. Очакваме „Римските орли“ да вземат трите точки и над 2.5 гола в сблъсъка.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *