Челси – Тотнъм: прогноза „над 2,5“

Челси посреща Тотнъм на стадион Уембли в събота от 19:15. Това е първия полуфинален мач за ФА Къп и също така лондонско дерби. Срещата ще бъде предавана директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Челси загуби от „червените дяволи“ през уикенда с 2:0 и така преднината им във Висшата лига се стопи на едва четири точки, като това е второто им поражение за последните четири срещи. „Шпорите“ са основния им конкурент за спечелване на титлата, както и за купата, така че момчетата на Антонио Конте ще трябва да дадът всичко от себе си за да стигнат до финала. В ФА Къп тима отстрани последователно Питърбъро, Брентфорд, Уулвърхемптън и Манчестър Юнайтед, като са отбелязали единадесет и са допуснали едва един гол.
Тотнъм е в най-добра спортна форма в момента. Тима разгроми Борнемут в последния си двубой с 4:0, като са в серия от осем поредни победи и са непобедени в последните си десет срещи във всички турнири. Отбора отстрани Астън Вила,Уикъмб, Фулъм и Милоул, като са отбелязали петнадесет попадения и са получили три.
И двата отбора разполагат със солидни защити, но Челси е пропуснал да се разпише в едва една от последните шестнадесет срещи, докато Тотнъм е отбелязал по минимум два гола в последните си десет двубоя. Очакваме над 2.5 гола в това лондонско дерби.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *