Детройт Пистънс – Бруклин Нетс: прогноза „1“

Детройт Пистънс посреща Бруклин Нетс на арена „Дъ Палас“ в петък от 02:30. Двубоят е за място в плейофите в НБА на Източната конференция.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Детройт Пистънс заема 11-то място  в Източната конференция с актив от 34 победи и 41 загуби. Отбора започна много силно сезона, но в последните си десет сблъсъка успя да запише едва две победи, като и двете са вкъщи. Те все още могат да се преборят за място сред първите осем,тъй като са само на три победи от зоната на плейофите, но за целта трябва да започнат да побеждават.

Бруклин Нетс се намира на последното 15-то място в Източната конференция със само 16 победи и цели 58 загуби. Брук Лопез и Джереми Лин са звездите на отбора и определено дават всичко от себе си, но явно не получават нужната подкрепа от съотборниците си. Те нямат дори имагинерни шансове за плейофите и просто доиграват сезона.

И двата тима са сред най-слабите шест в атакуващ план, така че под 213 точки също заслужава внимание. Очакваме победа за Детройт Пистънс и покриване на хендикапа от 6 точки в срещата.

1) бет365:   1,40

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *