Евъртън – Хъл Сити: прогноза „1“

Евъртън посреща Хъл Сити на стадион Гудисън Парк в събота от 17:00. Мачът е от двадесет и деветия кръг на Английската висша лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Евъртън заема 7-то място с актив от 47 точки след двадесет и осем изиграни срещи. Отбора бързо превъзмогна загубата от Тотнъм с 3:2 и победи убедително Уест Бромич Албиън с 3:0. Тима се намира в добра форма, като особено добре се представя пред собствена публика. На Гудисън Парк имат пет поредни победи, отбелязали са 18 гола и са запазили вратата си суха в четири от тях.

Хъл Сити са на 18-та позиция с 24 точки. Отбора се намира в зоната на изпадащите и определено ще трябва да се потруди ако иска да остане в Английската висша лига. Истинският проблем пред тях е представянето им като гости. Те имат една единствена победа, две равенсва и единадесет загуби. Отбелязали са седем, а са допуснали тридесет и един гола.

Евъртън е по-добрия отбор и се намира в по-добра форма. Очакваме отличното им представяне вкъщи да продължи и те да успеят да спечелят всичките точки в този двубой.

1) бет365:   1,50

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *