Лестър – Ливърпул: прогноза „2“

Лестър посреща Ливърпул на Кинг Пауър Стейдиъм в понеделник от 22:00. Мачът е от двадесет и шестия кръг на Английската висша лига и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Лестър заема 18то място с актив от 21 точки след двадесет и пет изиграни срещи. Девет месеца след като спечелиха титлата в Английската висша лига, „Лисиците“ се борят за своето оцеляване. Клаудио Раниери бе освободен от поста си заради лошите резултати, а именно пет поредни загуби в първенството, поражение от Милуол за ФА Къп и загуба от Севиля в Шампионска Лига.

Ливърпул е на 5та позиция с 49 точки. Отбора също не се намира в добра форма, но имаха две седмици да се подготвят за този двубой и в последната си среща успяха да прекъснат негативната си серия с победа над Тотнъм. Тима на Юрген Клоп има реален шанс да завърши в топ 4 и да играе в Шампионска Лига през следващия сезон, но за целта мачове срещу слаби опоненти, като този трябва да бъдат печелени с лекота.

Доброто нападение на Ливърпул, съчетано със слабата защита на Лестър означава много голове на Кинг Пауър Стейдиъм. Очакваме гостите да вземат трите точки и да победят с разлика.

1) бет365:   1,61

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *