Марсилия – ПСЖ: прогноза „2“

Марсилия посреща Пари Сен Жермен на стадион Велодром в неделя от 22:00. Мачът е от двадесет и седмия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Марсилия заема 7мо място с актив от 49 точки след двадесет и шест изиграни срещи. Отбора спечели последния си двубой вкъщи срещу Рен с 2:0 и като цяло разчита на домакинските си мачове за да трупа точки в Лига 1. Единственото поражение на Велодром дойде от Монако с 1:4. Руди Гарсия няма да може да разчита на основния си реализатор Бафетимби Гомис и също така на Буна Сар за предстоящия сблъсък.

Пари Сен Жермен са на 3та позиция с 56 точки. Те изостават на шест от лидера в класирането и нямат право на грешка. Отбора е в серия от 14 двубоя без загуба във всички турнири и е най-добрия гост във френската Лига 1. ПСЖ също така разполага с най-добрата защита и след неочакваното равенство срещу Тулуза ще се опита да се върне на победния път.

Отсъствието на Гомис за Марсилия, съчетано с отличната отбрана на ПСЖ е повече от достатъчно да мислим, че домакините няма да успеят да се разпишат. Парижани спечелиха последните три гостувания на този стадион и очакваме доброто им представяне и победната им серия да продължат и в тази среща.

1) бет365:   1,62

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *