Евертън – Ливърпул: прогноза „над 2,5“

Евертън посреща Ливърпул на Гудисън Парк във понеделник от 22:00. Мачът е от седемнадесетия кръг на английската висша лига и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Евертън заема 9то място с актив от 23 точки след шестнадесет изиграни срещи. Отбора успя да се измъкне от серията без победа, като спечелиха срещу непобедения дотогава в гостуванията си Арсенал с 2-1. Изглежда че „Карамелите“ се представят добре срещу най-силните отбори, а губят точки срещу последните в класирането заради липса на мотивация. Вкъщи, Евертън има 4 победи и 4 равенства, като са успели да се разпишат във всеки един от двубоите.

Ливърпул е на 3та позиция с 34 точки. „Червените“ също прекъснаха негативна серия с победа над Мидълзбро с 3-0, но равенството с Уест Хем 2-2 и невероятната загуба от Борнемут с 4-3 все още оказват влияние до голяма степен. Тези резултати са заради липса на добра защита, но за тяхно щастие имат завидно нападение и затова са в топ три на английската висша лига.

Начина на игра на Ливърпул в гостуванията е причина повече от 2/3 от срещите им да са с над 2,5 гола. Като вземем предвид и факта, че и домакините се разписват в почти всеки двубой, очакваме интересен и резултатен мач.

1) бет365:   1,70

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *