Уест Хем Юнайтед – Арсенал: прогноза „2“

Уест Хем Юнайтед посреща Арсенал на Болейн Граунд в събота от 19:30. Мачът е от четиринадесетия кръг на Английската висша лига и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Уест Хем заема незавидното 16то място с актив от 12 точки след тринадесет изиграни срещи. Проблемите за „Чуковете“ продължиха и през седмицата, когато за втори пореден път срещнаха Манчестър Юнайтед в рамките на четири дни. В първия двубой успяха да измъкнат равенство, но втория мач за Купата на Лигата бе спечелен безцеремонно от „Червените дяволи“. Уест Хем е без победа в пет поредни срещи във всички турнири, а най-големият им проблем е контузията на основния им голмайстор, Михаил Антонио.

Арсенал е на 4та позиция с 28 точки, само 3 по-малко от временния лидер Челси. Отборът няма загуба в 12 последобателни двубоя в Английската висша лига, което само по себе си говори за класата на „Топчиите“. Арсен Венгер също има проблеми с контузени футболисти, но също така разполагат и с млади и талантливи играчи, които да компенсират отсъствието им.

Като имаме предвид отличната статистика на Арсенал в гостуванията им (4 победи и 2 равенства) и проблемите на Уест Хем, откакто играят на новия си стадион е очевидно предимството на гостите. Очакваме лесна победа за Арсенал и над 2,5 гола.

1) бет365:   1,65

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *