Майнц 05 – Байерн Мюнхен: прогноза „гост и над 2,5 гола“

Майнц 05 приема Байерн Мюнхен на Кофейс Арена в петък от 21:30. Това е мач от тринадесетия кръг на Германската Първа Бундеслига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Майнц 05 заема 9то място с актив от 17 точки след дванадесет изиграни срещи. Отборът разполага с добро нападение и слаба защита, като са отбелязали 22 и съответно допуснали 22 гола. Пред собствена публика, Майнц 05 се е разписвал във всяка среща през сезона. Всъщност те са вкарали по 2 или повече голове във всеки един от тези двубои.

Байерн Мюнхен от друга страна е на 2ра позиция с 27 точки. Отборът е само на 3 точки от временния лидер РБ Лайпциг и ще се постарае да се изравни с тях след двубоя. Байерн е големия фаворит според букмейкърите, но в последните 7 срещи не е успял да запази вратата си суха. В девет от последните единадесет мача с участието на „Баварците“ и двата отбора се разписват.

Байерн Мюнхен има една единствена загуба през сезона и едва ли Майнц 05 са способни да нанесат втора, но да отбележат гол е нещо съвсем реално, като се има предвид нападателната им мощ. Очакваме резултатна среща и победа за гостите.

1) бет365:   1,83

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *