Киево – Милан: прогноза „Победител без равен – Милан“

Киево посреща Милан на Маркантонио Бентегоди в неделя от 21:45. Мачът е от осмия кръг на Италианската серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Киево изненада всички с представянето си до момента. Те са на 5то място след седем изиграни срещи и отстъпват на четвъртия Лацио само по голова разлика. Отборът се представя добре в защита, като са допуснали само 6 гола и ако запазят добрата си форма от началото на сезона биха могли да претендират за място в Лига Европа. Задачата им не е лесна, тъй като имат труден мач в неделя вечер.

Милан не е това, което сме свикнали да наблюдаваме през последните години, но Винченцо Монтела значително подобри представянето на „росонерите“. Отборът е с равен брой точки с Лацио и Киево, но изостава по голова разлика. След лошия старт на сезона, Милан имат две победи и едно равенство в последните три изиграни мача.

Милан е по-добрият отбор. Те са успели да запазят „чиста мрежа“ срещу Киево в последните 7 срещи, също така са спечелили 4 от тях, а съответно 3 са завършили наравно. Очакваме оспорван мач и минимална победа за „росонерите“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *