Суонзи – Ливърпул: прогноза „2“

Суонзи посреща Ливърпул на Либърти Стейдиъм в събота от 14:30 в мач от Английската висша лига. Мачът ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук
Ливърпул е един от малкото отбори, който действа последователно и постига добри резултати, въпреки натоварения си график. Те заемат 4то място с 13 точки след шест изиграни срещи, като успяха да победят Арсенал и Челси в две от гостуванията си. Ливърпул е отбелязал общо 16 гола до сега в Английската висша лига, което ги поставя на второ място по този показател след Манчестър Сити (лидерът в класирането).

 Суонзи от друга страна са на 17то място в класирането с 4 точки. Представянето на отбора не е обещаващо, като единствената победа до сега дойде в първия кръг срещу Бърнли. След това формата и резултатите на отбора спаднаха и съответно допуснаха четири поражения и едно равенство.

И двата отбора допускат много голове поради стила на игра, който практикуват. Разликата е, че гостите печелят своите срещи, докато домакините „жънат“ загуби. Ливърпул е по-добрият отбор и очакваме да спечели мача без особени затруднения.

1) бет365:   1,45

4) 1хБет:   1,46

Следете резултата на живо: тук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *