Борусия М’Гладбах – Барселона: Прогноза „2“

Борусия М’Гладбах приема Барселона на Борусия-Парк в сряда от 21:45. Това е втори мач от груповата фаза на Шампионска Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук
Борусия се радва на добър старт в Бундеслигата. Отборът има 10 точки от пет изиграни мача, като и трите победи досега са в домакинските им срещи. В Шампионска Лига обаче отборът допусна заслужена загуба срещу Манчестър Сити още в първия кръг. След като срещата на Етихад бе отложена с един ден поради силна буря, Агуеро показа класа за пореден път, като отбеляза хеттрик при победата на Сити с 4-0.
Барселона от друга страна заема второ място с 13 точки след шест кръга. Те са вкарали 19 и допуснали 6 гола в ЛаЛига. Една шокираща загуба срещу Алавес с 2-1 вкъщи е причината да са с точка зад Реал Мадрид, но отборът веднага се върна на победния път като разгроми Селтик с 7-0. Леганес и Спортинг Хихон също бяха наказани съответно с 5-1 и 5-0. Меси ще пропусне срещата заради контузия, но Суарес и Неймар са вкарали общо 11 гола във всички състезания. Също така Арда Туран и Рафиня се представят великолепно, така че Барселона няма повод за притеснение.

Това е първата среща между двата отбора и очакваме по-опитният и по-класният тим на Барселона да вземе трите точки и да остане на чело в група С.

1) бет365:   1,53
4) 1хБет:   1,51

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *