Монако – Байер Леверкузен: прогноза „над 2,5“

Монако приема Байер Леверкузен на Стад Луи II във вторник от 21:45. Това е вторият мач от груповата фаза на Шампионска Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук
Монако се намира в невероятна форма. Отборът заема второ място с 16 точки в Лига 1 след седем изиграни срещи. Те заедно с ПСЖ имат най-много отбелязани голове в лигата. Червено-Белите спечелиха 3-те точки на Уембли срещу Тотнъм и сега ще имат възможността да затвърдят първото място в група Е с победа над Леверкузен.

Байер, за разлика от техния опонент, не се радва на добър старт на сезона. Отборът заема 10-то място със седем точки след пет кръга, като е получил почти толкова голове, колкото е успял да отбележи. В Шампионска Лига започнаха добре, като отбелязаха два бързи гола срещу ЦСКА Москва, но руснаците отговориха светкавично и двата отбора си разделиха точките.
И двата отбора разполагат с добри реализатори, а Монако обикновено вкарва повече от 1 гол пред собствена публика. В последните 10 срещи двата отбора имат по 8 мача с „над 2,5“ гола и само 2 „под 2,5“, което е добра предпоставка за много голове в този мач.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *