Германия – Италия: прогноза „Х2“

В събота от 22:00 е най-интересния четвъртфинал на Евро 2016 между два от големите (направо можем да кажем най-големите) претенденти за трофея. Мачът можете да гледате пряко по БНТ и БНТ HD, а за тези, които нямат друга възможност и на живо по интернет: тук. Резултатът можете да следите и да проверявате на livescore: тук.
Доста подценяван и не с оптимален (заради контузии) състав Италия до момента е най-силно играещия отбор на първенството. Тук отчитаме не само резултатите, но и начина на игра, спазването на тактическа дисциплина и зрялостта на тима. Италианците имат победи над Белгия, Швеция и Испания без да допуснат гол. Загубата им от Ирландия беше най-вече стратегическа с цел да изкарат Швеция или Белгия от турнира.
Исторически погледнато Италия нямат нито една загуба от Германия в мачове на големи първенства. Това също би повлия като фактор и на двата отбора. Вярно е, че всички серии – рано или късно имат своя край, но дали точно този отбор на Германия е способен на това.
Немците не са този отбор, който спечели световната титла преди 2 години в Бразилия. Играта им не е особено убедителна нито в нападение, нито в защита. В групите победиха Украйна и Северна Ирландия много трудно, а Полша завършиха реми. И трите отбора са много под класата на Италия.
Прогноза: „Х2“

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *