Фиорентина – Лех Позан: прогноза Фиорентина -1,5

В третия кръг на Лига Европа на 22.10. в мач от група „I“ водачът в италианската Серия А Фиорентина посреща отбора на Лех Позан.

До момента отбора на Фиорентина има победа (над Билинесиш) и загуба от силния отбор на Базел. Това задължава отбора на Фиорентина да гони победата на всяка цена, за да избегне евентуални затруднения на по-късен етап.

Отборът на Лех Позан имат единствено равенство (0:0) срещу аутсайдера Билинесиш и загуба от Базел.

Формата на двата отбора също е на диаметрална противоположност: Фиорентина са лидер в Серия А и са много убедителен домакин: победи без допуснат гол.

Лех Позан – макар и шампион на Полша през миналия сезон в момента са в ужасна форма и заемат последното място в таблицата с 6 точки от 12 кръга.

Предлагаме ви няколко опции за залози:

1) залог 1 (Фиорентина) е най-сигурния залог за мача и има най-нисък коефициент: Бетфеър Борса (1,36)бет365 (1,33)Маратонбет (1,33)

2) залог Фиорентина -1.5 – това означава Фиорентина да спечели с поне 2 гола разлика, този залог е за някой, който иска да хване по-добър коефициент: бет365 (2,075)Маратонбет (1,97)

3) залог HT/FT Фиорентина/Фиорентина – това означа Фиорентина да води на полувремето и да спечели мача: Бетфеър Борса (1,98)бет365 (1,90)Маратонбет (1,87)

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *