Лацио – Ювентус

Възпитаниците на Антонио Конте ще гледат да се реваншират за загубата от Рома с убедителна победа над Лацио в събота вечер.
Бианконерите” трябваше да напуснат надпреварата за Купата на Италия този вторник, след като загубиха с 1:0 мача си срещу „вълците”.
Загубата сложи край на серията на италианските шампиони от 13 поредни победи, но те ще гледат да извоюват нови три точки при гостуването си на „Стадио Олимпико”.
Лацио успяха да спечелят последното си гостуване на Удинезе с 3:2, макар да трябваше да доиграят мача с човек по-малко. Те продължават да показват добри резултати под ръководството на новия старши-треньор Еди Рея.
Гостите нямат равен от средата на септември 2013 и се очаква и този път да се борят за победата. Повечето коефициенти за залагане за този мач отново са на странатана „бианконерите”.
Юве неведнъж са доказвали, че играят изключително силно след допусната загуба, като това намалява шансовете за успех на „орлите” още повече.
Те успяха да извоюват убедителни победи над Милан, Наполи и Сасуоло, след слабото си представяне в Шампионска лига.
Налагането на шампионски манталитет е ключов елемент в успехите на Антонио Конте с тима на Ювентус и се очаква той да постигне пореден успех срещу тима, който „старата госпожа” вече на два пъти победи през този сезон с 4:0 и 4:1. Много футболни залагания сочат гостите като явен фаворитза предстоящия сблъсък.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *