Стоук Сити – Ливърпул

Начало: 26.12.12 от 21:45 ч. / Англия, Висша лига
Възпитаниците на Тони Пулис ще гледат да продължат серията си без загуба в домакинските им мачове от Висшата лига през този сезон, в мача си срещу класния отбор на „червените”.
Грънчарите” успяха да запишат своето 10-то равенство от началото на кампанията при гостуването на Тотнъм в предишния кръг от шампионата, докато момчетата на Брендън Роджър разгромиха тима на Димитър Бербатов Фулъм с категоричното 4:0.
Домакините показват страхотни резултати в отбрана през този сезон, след като са изиграли цели девет мач без да допуснат гол във своята врата, повече от всеки друг отбор във Висшата лига.
Стоук са допуснали едва 13 гола в тази кампания, като това им постижение е с два гола по-малко от носителите на титлата Манчестър Сити.
В момента „грънчарите” се намират в отлична форма като нямат загуба за последните си осем мача, след като последното им поражение дойде в мача срещу Норич в началото на миналия месец.
Ливърпул се представят добре като гост през този сезон и са загубили само две от гостуванята си до този момент. Трудно е обаче да се даде ясна прогноза за мачове от този кръгна Висшата лига, който винаги е съпътстван с много изненади.
Нападателят на „червените” Луис Суарез се намира в отлична форма, след като в мача срещу лондончани отбеляза своя 11-ти гол от началото на кампанията, точно толкова имаше той за целия изминал сезон.
Повечето футболни залагания също са на странатана гостите, които ще се борят за място в евро турнирите през този сезон.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *