Лил – Байерн Мюнхен

Гостите от Германия ще гледат да подобрят представянето си в гостуванията от тазгодишната кампания на Шампионска лига с победа над френския гранд.
Статистиката определено е в полза на възпитаниците на Юп Хайнкес, които са се представяли отлично в мачовете си срещу френски отбори през годините.
Домакините определено не играят добре в мачовете си от Шампионска лига напоследък, след като са загубили три от последните си четири срещи. Повечето прогнози Шампионска лигаи този път са на страната на гостите от Германия.
В мачовете си срещу германски отбори те имат две равенства, две загуби и една победа.
Саломон Калу, който е бивш играч на Челси, игра почти през целия мач на миналогодишния финал в най-комерсиалният евро турнир, който бе спечелен от „сините”.
Убедителната победа с 5:0 над Фортуна Дюселдорф в мач от Бунделсигата през този уикенд, донесе на Байерн рекорд от девет поредни победи на старта в местния шампионат.
Баварците”, които се намират в отлична форма, са играли 30 мача срещу френски отбори, като от тях са спечелили 15. Те обаче никога не са се срещали с Лил в пряк двубой.
Байерн е загубил четири от последните си пет гостувания в Европа и е спечелил само един от последните си шест мача навън в евро турнирите. Въпреки това много футболни прогнозиса на страната на германския гранд за предстоящия двубой.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *