Италия – Дания Прогноза: 1

Начало: 16.10.2012 от 21:45ч. / Световно първенство, квалификации
Домакините ще гледат да задържат челната си позиция в група В и да сложат край на критиките към неубедителното им представяне, когато във вторник вечер посрещнат датчаните на стадион „Джузепе Меаца”.
За последно тези два отбора се срещнаха в пряк двубой през 2004-та година, като тогава мачът завърши при нулево равенство.
Азурите” нямат загуба в квалификационните си мачове за предстоящата Световна купа футболв Бразилия през 2014 до този момент, след като записаха равенство от 1:1 срещу „трикольорите” в София и две победи срещу Малта с 2:0 и срещу Армения с 3:1.
Защитата на датчаните ще трябва да внимава за изявите на Пабло Освалдо, който е отбелязал шест гола в шест мача на клубно и национално ниво.
Ако националният селекционер Чезаре Прандели реши да гласува доверие на нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели, това ще бъде първият му мач с екипа на Италия от Евро 2012 насам.
За треньорът на гостите това ще бъде 92-ри мач начело на националният отбор на Дания, като неговият процент на победи за този период е малко над 50.
Очаква се Прандели да заложи на Джорджио Киелини, който да замести своя съотборник в Ювентус Леонардо Бонучи, в отбраната на „азурите”, след допуснатите сериозни грешки от страна на Бонучи в мача срещу Армения. Повечето футболнипрогнозиса на страната на домакините.
Прогноза: 1 при коеф. 1,53

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *