Нюкасъл – Астън Вила

Астън Вила пътуват до „Сейнт Джемсис Парк” с надеждата да извоюват своята първа победа през новия сезон, срещу натрупалия увереност отбор на домакините, който постигна победа в евро турнирите в средата на седмицата.
Възпитаниците на Алън Пардю нямат загуба от  Вила в домакинските си мачове от седем години насам, след като тогава бяха надиграни с класическото 3:0 под ръководството на Греъм Соунес.
Най-голямата победа на Нюкасъл в последните години е именно над отбора на Астън Вила, след като те разгромиха тима на Ранди Лърнър с 6:0 през сезон 2010-2011. Повечето прогнози Премиършипим отреждат нов успех над състава на гостите.
Домакините имат нужда от само един гол за да достигнат 1000 на брой от началото на ерата на Висшата лига.
Статистиката определено е на страната на домакините, що се отнася до гостуванията на Вила на „Сейнт Джемсис Парк”, след като Нюкасъл са загубили едва 14 от 73-те изиграни мача.
Възпитаниците на Пол Ламбърт не са отбелязвали гол в шест от последните си осем срещи извън „Вила Парк”, това включва и последните четири поредни мача. Това е прецедент в цялата история на отбора от годините на Премиършип.
Само Съндърланд има по-малко удари в очертанията на вратата през този сезон от гостите. Най-интересните моменти от мача може да проследите в последните футболни видео новини.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *