Аталанта – Интер: прогноза „X2“

Аталанта се изправя срещу Интер на стадион Атлети Азури, в град Бергамо в неделя, 13 ноември от 13:30 часа след обяд. Мачът е от петнадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Аталанта се намира на 6-та позиция с актив от двадесет и седем точки след четиринадесет изиграни мача. Бергамаските загубиха две поредни срещи и три от последните си пет, което показва, че се намират в слаба спортна форма и закономерно се смъкнаха надолу в класирането. Тима на Джан Пиеро Гасперини играе много по-добра далече от дома, отколкото пред собствена публика, а изглежда и към това можем да добавим и моментните им проблемите в защита.

Интер също е с актив от двадесет и седем точки, но има по-добра голова разлика и се намира в много по-добра форма. Нерадзурите успяха да се класират във фазата на директните елиминации в Шампионска Лига за сметка на Барселона, а в последния кръг на Серия А разгромиха Болоня с 6:1. Тима на Симоне Индзаги също изпитва затруднения в защитен план и е допуснал най-много попадения от отборите в топ 10.
В директните сблъсъци между тези два опонента никой няма сериозно надмощие, а с оглед на факта, че се един до друг в класирането и имат еднакъв актив от точки едва ли сега ще бъде много по-различно. Очакваме все пак Интер да победи Аталанта и да има над 2.5 гола в срещата от петнадесетия кръг на италианската Серия А. 

1. Palmsbet – 1,45
2. Betano – 1,42

3. Betway – 1,42


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *