Рома – Наполи: прогноза „2“

Рома се изправя срещу Наполи на стадион Олимпико, в град Рим в неделя, 23 октомври от 21:45 часа вечерта. Мачът е от единадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Рома заема 4-то място с актив от двадесет и две точки след десет изиграни мача. Римските вълци се намират в добра форма като са спечелили седем, загубили два и завършили наравно в една среща. Тима на Жозе Мауриньо е отбелязал тринадесет гола и е допуснал девет като 9 от последните им 11 сблъсъка са с над 2.5 гола. Тима обаче се представя доста разочароващо в Лига Европа, където изостават от Бетис и Лудогорец и най-вероятно няма да успеят да продължат напред в турнира.

Наполи от друга страна е лидер в класирането с по-добра голова разлика от Милан и с мач по-малко. Небесносините са с актив от двадесет и шест точки след десет мача като нямат поражение до този момент и са отбелязали забележителните двадесет и пет гола. Тима на Лучано Спалети е в серия от двадесет и четири сблъсъка бе поражение и десет поредни успеха като са лидер в своята група в Шампионска Лига и сигурен участник във фазата на директните елиминации.

Гостите имат сериозно предимство в директните сблъсъци като сега орпеделено се намират в по-добра спортна форма. Очакваме Наполи да победят Рома и да има над 2.5 гола в срещата от единадесетия кръг на италианската Серия А. 

1. Palmsbet – 2,53
2. Betano – 2,53

3. Betway – 2,45


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *