Арсенал – Ливърпул: прогноза „1“

Арсенал се изправя срещу Ливърпул на стадион Етихад, в едноименния град в неделя, 02 август от 16:00 часа след обяд. Срещата е от деветия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Арсенал участва в борбата за титлата като правят един от най-силните си сезони до този момент. Артилеристите са спечелили седем от осемте си изиграни мача в английската Висша Лига като единственото им поражение до този момент дойде от Манчестър Юнайтед, но след това се върнаха на победния път и надиграха Брентфорд с 3:0 и Тотнъм с 3:1. Тима на Микел Артета е с двадесет и една точки след осем изиграни мача и при успех тук отново ще изпревари Манчестър Сити с една точка.

Ливърпул от друга страна има най-слабия старт на сезона си от 2014/15 година насам, когато Брендън Роджърс бе заменен от сегашния наставник на клуба. Червените заемат 10-та позиция с актив от десет точки след седем изиграни мача. Тима на Юрген Клоп има две победи, четири равенства и едно поражение като са отбелязали осемнадесет гола и са допуснали девет. В Шампионска Лига постигнаха успех над Рейнджърс с 2:0 и сега ще се опитат да пренесат това представяне в първенството.

Домакините нямат победа в осем поредни мача срещу червените и сега моментът изглежда най-подходящ за край на тази серия. Очакваме Арсенал да победи Ливърпул и да има над 2.5 гола в сблъсъка от десетия кръг на английската Висша Лига. 

1. Palmsbet – 2,59
2. Betano – 2,60

3. Betway – 2,54


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *