Чехия – Испания: прогноза „2“

Чехия се изправя срещу Испания на стадион Еден, в град Прага в неделя, 05 юни от 21:45 часа вечерта. Това е втората среща в Лига на нациите на УЕФА и ще бъде предавана директно по Диема Спорт 3.

Чехия е лидер в група 2 с актив от три точки след един изминал кръг. Отбора успя да победи Швейцария с 2:1 в гостуване и сега ще има възможността да играе пред собствена публика. Тима на Ярослав Шилхави се намира в добра спортна форма и няма проблеми с контузени играчи.

Испания заема 3-та позиция с актив от една точка. Червената фурия записа равенство срещу Португалия при резултат 1:1, което прекъсна серия от четири поредни победи. Тима на Луис Енрике игра финал в Лига на нациите на УЕФА загубен от Франция с 1:2, така че те отново са един от основните претенденти за спечелването му.

В Лига А, група 2 са отборите на Чехия, Испания, Португалия и Швейцария като тези, които получиха промоция най-вероятно ще се върнат обратно в Лига Б. Очакваме Испания да победи Чехия и да има над 2.5 гола във втората среща в Лига на нациите на УЕФА.

1. Palmsbet – 1,78
2. Betano – 1,72

3. Betway – 1,70

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *