Унгария – Германия: прогноза „2“

Унгария се изправя срещу Германия на стадион Ференц Пушкаш, в град Будапеща в събота, 11 юни от 21:45 часа вечерта. Това е третата среща в Лига на нациите на УЕФА и ще бъде предавана директно по Диема Спорт 2.

Унгария заема 2-то място с актив от три точки след два изиграни мача. Отбора е с една победа срещу Англия при резултат 1:0 и едно поражение от Италия в гостуване с 2:1. Тима на Марко Роси е аутсайдер в групата, но това далеч не означава, че нямат шансове и те успяха да го покажат и ще се стремят да запишат нов успех.

Германия от друга страна заема 3-та позиция с актив от две точки. Бундестима записа две поредни равенства при резултат 1:1 и това прекъсва отличната им серия от осем поредни услехи във всички турнири. Тима на Ханс Дитер-Флик ще се опита да се върне на победния път, а без проблеми с контузени или наказани футболисти те трудно могат да бъдат спрени.

В Лига А, група 3 са отборите на Англия, Италия, Германия и Унгария. Това е сблъсък в средата на таблицата и ще бъде интересно да видим кой отбор ще успее да вземе трите точки. Очакваме Германия да победи Унгария и да има над 2.5 гола в третата среща от група 3 в Лига на нациите на УЕФА.

1. Palmsbet – 1,45
2. Betano – 1,41

3. Betway – 1,42

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *