Челси – Ливърпул: прогноза „над 2.5“

Челси се изправя срещу Ливърпул на стадион Уембли, в град Лондон в събота, 14 май от 18:45 часа вечерта. Това е финала за ФА Къп и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Челси прекъсна негативна серия от три мача без успех с победата си над Лийдс с 3:0 в гостуване, но не и без „жертви“, защото Матео Ковачич бе контузен в сблъсъка. Сините отпаднаха от Шампионска Лига, нямат шансове за титлата и това е единствения трофей, който могат да спечелят през този сезона. Тима на Томас Тухел няма проблеми с отбелязването на голове, а по-скоро с допускането на такива и едва ли сега ще е изключение.

Ливърпул от друга страна вече има една купа и се бори за още три. Освен този финал ще играят и финал в Шампионска Лига срещу Реал Мадрид след като отстраниха Виляреал в полуфинала. Червените си намират в отлична спортна форма и са успели да се разпишат в последните си петнадесет двубоя във всички турнири. Тима на Юрген Клоп изостава от Манчестър Сити в борбата за титлата, но требъл изглежда напълно възможен.

Купата на Лигата през тази година изправи точно тези два опонента и бе спечелена от Ливърпул след изпълнение на дузпи, а сега Челси ще търси реванш. Очакваме и двете страни да успеят да се разпишат и да има над 2.5 гола във финала за ФА Къп.

1. Palmsbet – 1,95
2. Betano – 1,90

3. Betway – 1,88

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *