Милан – Аталанта: прогноза „1“

Милан се изправя срещу Аталанта на стадион Сан Сиро, в град Милано в неделя, 15 май от 19:00 часа вечерта. Мачът е от тридесет и седмия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Милан са непобедени в четиринадесет поредни мача в Серия А като са спечелили девет от тях. Росонерите са лидер с актив от осемдесет точки след тридесет и шест изиграни мача като имат преднина пред Интер от две точки. Тоест нямат право на грешка в двата оставащи мача ако искат да станат шампиони и да прекъснат хегемонията на Ювентус през последните години. Тима на Стефано Пиоли има отлична статистика у дома и също така срещу силните клубове, така че не би трябвало да имат проблеми.

Аталанта от друга страна се бори за място даващо право на участие в европейските турнири. Бергамаските са на 8-ма позиция с актив от петдесет и девет точки и се борят заедно с Фиорентина и Рома за Лига Европа. Тима на Джан Пиеро Гасперини обаче играе колебливо далече от дома напоследък и също така двама титулярни играчи няма да вземат участие заради контузия и болест.

Това може би ще е решаващата среща за титлата в Италия през този сезон и ще бъде интересно да видим кой ще детронира Ювентус. Очакваме победа за Милан срещу Аталанта в двубоя от тридесет и седмия кръг на италианската Серия А.

1. Palmsbet – 1,79
2. Betano – 1,86

3. Betway – 1,77

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *