Емполи – Наполи: прогноза „2“

Емполи се изправя срещу Наполи на стадион Карло Кастелани, в едноименния град в неделя, 24 април от 16:00 часа след обяд. Мачът е от тридесет и четвъртия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.

Емполи се намира на 14-то място с актив от тридесет и четири точки след тридесет и три изиграни мача. Сините нямат победа в цели седемнадесет поредни двубоя във всички турнири, което си е своеобразен рекорд за клуб, който не се бори за своето оцеляване. Тима на Аурелио Андреацоли е слаб домакин с повече поражения, отколкото победи равенства взети заедно, както и с отрицателна голова разлика 23:38.

Наполи от друга страна все още е в борбата за титлата заедно с Интер и Милан като изостава с пет точки, но имат още пет сблъсъка до края на кампанията. Небесносините са на 3-то място с актив от шестдесет и седем точки след тридесет и три изиграни мача. Тима на Лучано Спалети загуби от Фиорентина с 2:3 и завърши наравно с Рома при резултат 1:1 като сега задължително трябва да се върнат на победния път.

Разликата в класите и амбициите на двата отбора е огромна и е в полза на гостуващия тим. Очакваме победа за Наполи срещу Емполи и над 2.5 гола в двубоя от тридесет и четвъртия кръг на италианската Серия А.

1. Palmsbet – 1,65

2. WinBet – 1,65

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *