Виляреал – Байерн Мюнхен: прогноза „2“

Виляреал се изправя срещу Байерн Мюнхен на стадион Ел Мадригал в едноименния град в сряда, 06 април от 22:00 часа вечерта. Това е първият лег от 1/4-финалите на Шампионска Лига сезон 2021/22 и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.

Виляреал загуби две поредни срещи и има три поражения в последните пет изиграни мача във всички турнири. Жълтата подводница определено загуби устрема си и както изглежда няма да се класира за европейските турнири през следващия сезон ако продължава с тази игра в Ла Лига. Тима на Унаи Емери отстрани Ювентус с общ резултат 4:1 в 1/8-финалите, което си е огромно постижение, но с една победа от четири домакинства в Шампионска Лига през тази кампания и сегашния им опонент ще имат нужда от доза късмет дори за равенство.

Байерн Мюнхен от друга страна надиграха Залцбург с категоричното 8:2 в 1/8-финала и са фаворит за спечелването на турнира. Баварците с лекота спечелиха своята група с актив само от победи и нямат поражение до този момент. Тима на Юлиан Нагелсман е лидер в Бундеслигата, което ще им осигури нужното спокойствие да се съсредоточат изцяло върху европейските турнири.

Без сериозни проблеми с контузени или наказани играчи и в отлична спортна форма Байерн Мюнхен трудно могат да бъдат спрени. Очакваме лесна победа за баварците срещу Виляреал и  над 2.5 гола в двубоя от 1/4-финалите на Шампионска Лига сезон 2021/22.

1. Palmsbet – 1,55

2. WinBet – 1,57

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *