Уест Хем – Айнтрахт Франкфурт: „1“

Уест Хем се изправя срещу Айнтрахт Франкфурт на Олимпийския стадион в град Лондон в четвъртък, 28 април от 22:00 часа вечерта. Това е първият лег от 1/2-финалите на Лига Европа сезон 2021/22 и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.

Уест Хем с лекота спечели своята група H в Лига Европа, а след това отстрани последователно Севиля и разгроми Лион в 1/4-финалите с общ резултат 4:1. Чуковете играят отлично в Европа, но представянето им в английската Висша Лига е по-колебливо. Тима на Дейвид Мойс все пак се намира на 7-ма позиция, която ще успее да запази, а може би дори да изпревари Манчестър Юнайтед и да ги измести от 6-тата. У дома играят почти безупречно с щест победи, три равенства и едно единствено поражение в последните си десет мача.

Айнтрахт Франкфурт от друга страна също показва завидни резултати. Орлите, както и своя опонент финишираха първи в групата си и след това отстраниха Бетис, а черешката на тортата бе победата и отстраняването на Барселона с общ резултат 4:3. Тима на Оливер Глазнер се намира в слаба спортна форма и имат само един успех в последните девет мача във всички турнири като са загубили два и са записали шест равенства. В немската Бундеслига са 9-ти без реални шансове за по-предно класиране.

Двата отбора показаха добра игра до този момент, но сега не се намират в оптимална спортна форма. Очакваме трудна победа за Уест Хем срещу Айнтрахт Франкфурт в първия двубой от 1/2-финалите на Лига Европа сезон 2021/22.

1. Palmsbet – 2,02

2. WinBet – 2,00

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри

онлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *