Манчестър Юнайтед – Тотнъм: прогноза „1“

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Тотнъм на стадион Олд Трафорд, в град Манчестър в събота, 12 март от 19:30 часа вечерта. Мачът е от двадесет и деветия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Манчестър Юнайтед загуби от Манчестър Сити в последния кръг с 4:1 като бяха равностойни през първото полувреме и тотално надиграни през второто. Все пак трябва да се отбележи, че гражданите са основния претендент за титлата в Англия, както и в Шампионска Лига. Червените дяволи са на 5-то място с актив от четиридесет и седем точки след двадеет и осем изиграни мача. Тима на Ралф Рангник е добър домакин и въпреки скорошните резултати показва подобрение в играта си и успява да печели своите срещи.

Тотнъм успя да смаже Евертън с 5:0 в първенството и Лийдс с 4:0, но между тези два сблъсъка записа загуба от Бидълзбро с 1:0 в ФА Къп и поражение от Бърнли с 1:0 в английската Висша Лига, така че колебливото им представяне продължава. Шпорите се намират на 7-ма позиция с актив от четиридесет и пет точки. Далече от дома тима на Антонио Конте има толкова победи, колкото и загуби и голова разлика 17:17.

Домакините имат сериозно предимство в директните сблъсъци през последните години като в предишния мач успяха да победят Тотнъм с 3:0 на техния стадион. Очакваме победа за Манчестър Юнайтед срещу Тотнъм и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и деветия кръг на английската Висша Лига. 

1. Palmsbet – 2,40

2. WinBet – 2,42

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *