Аталанта – Байер Леверкузен: прогноза „1“

Аталанта се изправя срещу Байер Леверкузен на стадион Атлети Адзури в град Бергамо в четвъртък, 10 март от 22:00 часа вечерта. Това е първият лег от 1/8-финалите на Лига Европа сезон 2021/22 и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.

Аталанта е един от най-резултатните отбори в Европа като седем от осемте изиграни двубоя през този сезон е с над 3 гола, а в шест и двата клуба са успели да се разпишат. Бергамаските не се намират в най-добрата си форма, но все още се борят с Рома и Ювентус за място даващо право на участие в Шампионска Лига догодина, а в Лига Европа имат добри шансове да продължат напред. Тима на Джан Пиеро Гасперини е добър домакин и няма сериозни проблеми с контузени или наказани играчи.

Байер Леверкузен записа равенство в последния кръг срещу Байерн Мюнхен  при резултат 1:1 и като цяло се намира в добра спортна форма. Аспирините се представят отлично в нападение и повечето от успехите им се дължат на факта, че успяват да отбележат повече попадения от своя опонент, защото определено в запитен план не са толкова силни. Тима на Херардо Сеоане Кастро играе доста колебливо в госуванитя си и има четири загуби в седем мача във всички турнири, а освен това един от основните им реализатори Патрик Шик няма да вземе участие заради контузия.

Два от най-резултатните отбори в турнира се изправят един срещу друг, което означава, че ще станем свидетели на много голове. Очакваме и двете страни да успеят да отбележат поне по едно попадение и победа за Аталанта срещу Байер Леверкузен в първия двубой от 1/8-финалите на Лига Европа сезон 2021/22.

1. Palmsbet – 2,12

2. WinBet – 2,10

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри

онлайн букмейкъри 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *