Еспаньол – Барселона: прогноза „2“

Еспаньол се изправя срещу Барселона на стадион Корнеля Ел Палт, в град Барселона в неделя, 13 февруари от 22:00 часа вечерта. Мачът е от двадесет и четвъртия кръг на испанската Ла Лига.

Еспаньол се намира във слаба спортна форма и продължават с пораженията, както се случи и в последния кръг от Атлетик Билбао с 2:1, въпреки първото попадение на Тони Вилхена. Папагалчетата заемат 13-то място с актив от двадесет и седем точки и отрицателна голова разлика 27:32. Тима на Висенте Морено също така не успя да победи намиращия се в зоната на изпадащите Кадис, а след това бяха разгромени от Бетис с 4:1 като сегашното им предизвикателство е още по-трудно.

Барселона от друга страна се намира на 5-то място с актив от тридесет и осем точки след двадесет и два изиграни мача. Каталунците разгромиха Атлетико Мадрид в последния кръг и ще бъдат в особено добро настроение. Тима на Шави има проблеми с контузени и наказани играчи, но се намира в добра форма и има положително представяне в гостуванията си.

В последните пет двубоя между тези два съперника гостите имат четири победи и едно равенствои едва ли сега ще допуснат изненада. Очакваме победа за Барселона срещу Еспаньол и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и четвъртия кръг на испанската Ла Лига.

1. Palmsbet – 1,77

2. WinBet – 1,75

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *