ПСЖ – Реал Мадрид: прогноза „1“

Пари Сен Жермен се изправя срещу Реал Мадрид на стадион Парк де Пренс в град Париж във вторник, 15 февруари от 22:00 часа вечерта. Това е първият лег от 1/8-финалите на Шампионска Лига сезон 2021/22 и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Пари Сен Жермен се намира в добра форма и серия от победи като единственото им проажение в последните петнадесет двубоя във всички турнири бе от Ница за Купата на Франция и то след изпълнение на дузпи. Парижани са най-резултатния клуб в Лига 1 с цели 52 попадение, което едва ли е изненада за някого. Тима на Маурисио Почетино няма да може да разчита на Серхио Рамос, но всички останали звезди на тима ще вземат участие и ще се борят за спечелването на турнира.

Реал Мадрид от друга страна също като своя опонент отпадна за Купата на Краля от Атлетик Билбао с 1:0. Белият балет няма солидна преднина в Ла Лига като Севиля са само на четири точки зад тях, така че тима ще трябва да се бори на два фронта. Карло Анчелоти няма проблеми с контузени или наказани играчи и също така успя да спечели и трите си гостувания в груповата фаза, но това определено е най-сериозното им предизвикателство до този момент през сезона.

С много несъответствия в класите на тимовете в 16-цата, този сблъсък в Париж очевидно е открояващият се сред останалите. Лидерите във Франция и Испания ще премерят сили и ще се борят за място в четвъртфиналите на най-голямото европейско състезание. Очакваме успех за Пари Сен Жермен срещу Реал Мадрид и над 2.5 гола в двубоя от от 1/8-финалите на Шампионска Лига сезон 2021/22.

1. Palmsbet – 2,03

2. WinBet – 2,00

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *