Канада – САЩ: прогноза „1“

Канада се изправя срещу Съединните американски щати на стадион Тим Хортънс, в град Хамилтън, Онтарио в събота, 29 януари от 22:05 часа вечерта. Мачът е от десетия кръг на квалификациите за Световното първенство по футбол 2022 в Катар.

Канада е лидер в класирането на Северна и Централна Америка в тези квалификации за Световното първенство с актив от шестнадесет точки след осем изиграни мача. Канадците са най-силния домакин с четири победи, едно равенство, нула загуби и голова разлика 11:3. Тима воден от Джон Хърдман е в серия от три поредни победи като няма проблеми с контузени или накзани играчи за този мач, така че ще могат да разчитат на най-силните си играчи.

Съединните американски щати от друга страна са на 2-ра позиция с актив от петнадесет точки също след осем изиграни мача. Янките записаха равенство в последния кръг срещу Ямайка при резултат 1:1 и загуба от Панама с 1:0 преди три кръга, което показва, че тима има проблеми и не заслужава да е лидер в класирането. Отбора воден от Грег Берхалтър има победа, две равенства, загуба и голова разлика 5:3 в гостуванията си, което определено не е добър показател. 

Домакинското предимство, по-добрата моментна форма са в полза на Канада. Очакваме именно те да вземат точките срещу САЩ и да има над 2.5 гола в двубоя от десетия кръг на квалификациите за Световното първенство по футбол 2022 в Катар.

1. Palmsbet – 2,80

2. WinBet – 2,90

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *