Удинезе – Милан: прогноза „2“

Удинезе се изправя срещу Милан на стадион Дачия, в град Удине в събота, 12 декември от 21:45 часа вечерта. Мачът е от седемнадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Удинезе заема 15-то мсято с актив от шестнадесет точки след шестнадесет изиграни мача. Четвърти пореден двубой в Серия А без победа принуди ръководството на клуба да се раздели с Лука Готи, а мястото му бе заето от Габриеле Чофи. Малките зебри се намират в много слаба спортна форма и имат едва една победа, седем равенства и шест загуби в последните си четиринадесет сблъсъка във всички турнири.

Милан от друга страна е лидер в класирането на Серия А с актив от тридесет и осем точки като Интер има само една по-малко, а Наполи две. Росонерите нямат право на грешна стъпка, а отпадането от Шампионска Лига и невъзможността да вземат дори трето място в групата и да играят в Лига Европа ще ги накара да се съсредточат изцяло върху първенството. Тима на Стефано Пиоли има дълъг списък с контузени играчи и това е една от причините за високия коефициент в тази среща, но те са един от най-силните гости и определено са в по-добра форма.

Разликата в класите е огромна на този етап и само домакинското предимство няма да е достатъчно на Удинезе. Очакваме победа за Милан и над 2.5 гола в двубоя от седемнадесетия кръг на италианската Серия А.

1. Palmsbet – 1,95

2. WinBet – 1,90

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *