Арсенал – Уест Хем: прогноза „1“

Арсенал се изправя срещу Уест Хем на стадион Емирейтс, в град Лондон в сряда, 15 декември от 22:00 часа вечерта. Мачът е от седемнадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт.

Арсенал се намира на 6-то място с актив от двадесет и шест точки след шестнадесет изиграни мача. Артилеристите значително подобриха представянето си и са едни от най-силните тимове у дома. В последните си десет изиграни двубоя имат девет победи, едно равенство и нула загуби. пред собствена публика не са допускали попадение в последните три, а без проблеми с контузени или наказани играчи, Артета ще може да разчита на най-доброто, с което разполага. Пиер-Емерик Обамеянг няма да вземе участие в срещатата, но това е решението на наставника на тима, а не заради здравословни проблеми.

Уест Хем от друга страна заема 4-та позиция с актив от двадесет и осем точки. Формата на чуковете значително спадна и са записали едва една победа, две равенства и две загуби в последните си пет двубоя във всички турнири. Тима на Дейвид Мойс се представя колебливо далече от дома, а и има проблеми с контузени играчи, така че ще им бъде много трудно да вземат дори точка.

 Домакинското предимство и моментната форма са на страната на Арсенал. Очакваме победа за артилеристите срещу чуковете и над 2,5 гола в двубоя от седемнадесетия кръг на английската Висша Лига.

1. Palmsbet – 2,15
2. WinBet – 2,16

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *