Лестър – Челси: прогноза „2“

Лестър се изправя срещу Челси на стадион Кинг Пауър в едноименния град в събота, 20 ноември от 14:30 часа след обяд. Мачът е от дванадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.


Лестър нямат победа в четири поредни двубоя във всички турнири като са записали три равенства и едно поражение. Лисиците заемат 12-то място в първенството с актив от петнадесет точки след единадесет изиграни мача и имат отрицателна голова разлика – 16:18. Тима на Брендън Роджърс ще играе пред собствена публика, където се предтавят по-добре и единствено Юри Тилеманс няма да вземе участие от титулярните единадесет.

 

Челси е лидер в класирането с актив от двадесет и шест точки и три преднина пред Манчестър Сити. Освен това сините имат най-добрата голова разлика, а именно 27:4 и също така са най-силния гост в първенството. Тима на Томас Тухел е в серия от осем сблъсъка без поражение и с лекота ще премине през груповата фаза на Шампионска Лига, така че сега вниманието им е изцяло върху титлата в Англия. Вернер и Ковачич няма да вземат участие, а Лукаку и Маунт са под въпрос. Това може да окаже влияние на представянето им в нападение, но Челси показаха, че почти всички играчи имат нюх за гол и са успели да се разпишат поне веднъж.

В последните пет изиграни мача между тези два съперника сините имат две победи, лисиците също са записали два успеха и една среща е завършила наравно. Очакваме оспорван и интересен мач, както и победа за Челси срещу Лестър в двубоя от дванадесетия кръг на английската Висша Лига.

1. Palmsbet – 1,70

2. WinBet – 1,78

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *