Атлетико Мадрид – Милан: прогноза „над 2.5“

Атлетико Мадрид се изправя срещу Милан на стадион Уанда Метрополитано в Мадрид в сряда, 24 ноември от 22:00 часа вечерта. Това е петия кръг от груповата фаза на Шампионска Лига сезон 2021/22 и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.

Атлетико Мадрид заема 3-то място с актив от четири точки след четири изиграни мача. Дюшекчиите започват сблъсъка с две поредни загуби от Ливърпул, които са безапелационен лидер в група В. Тима на Диего Симеоне е отбелязал четири попадения и са допуснали в своята мрежа шест, а сега се нужадаят от победа, защото Порто са с точка пред тях, но имат възможно най-трудния мач. 

Милан от друга страна са на последно място в групата без никакви шансове да продължат напред. Росонерите имат три загуби, равенство и голова разлика 4:7. Тима на Стефано Пиоли няма двубой без допуснато попадение, но за техен късмет доста често успяват да се разпишат. Така е и в Серия А, където са на 2-ро място и се борят за титлата. Далече от дома играят колебливо и показаха това в последния си сблъсък с Фиорентина, който загубиха с 4:3.

Първата среща между двата отбора завърши с победа за испанския тим в Италия с 2:1. Очакваме нов успех за тях и отново над 2.5 гола в сблъсъка от петия кръг от груповата фаза на Шампионска Лига сезон 2021/22 .

1. Palmsbet – 1,79

2. WinBet – 1,85

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *